keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Kattilan palauttaminen Normaaliksi riisin keiton jäljiltä motherfucker

Sanna itse ei ollut hereillä kun kirjoitin tämän ensimmäisen päivityksen tähän hommeliin, ja se on harmin paikka, MUTTA... Ensimmäinen juttu ikinä tässä on. Keitämme munan!
Kaikkihan nyt osaa keittää munan. Mutta nyt keitämme munan kAttilassa missä on aiemmin keitetty riisiä. Kuka jaksaa pestä jonkun vitun kattilan? --- ? NO EI KUKAAN HAHAHHAHA 
Katsokaa: 

Kattila missä on hie man entistä paskaa, ou nou


Ei hätää! Kananmunissa on upeat kuoret, jotka eivät välitä mistään mitään, JOTEN lisätään


MUNIA vitusti! Siinähän ovat. Kylmään veteen pistetään noi tietenkin etteivät hajoa sitten. Siinä puhdistuu kattila ja munaskut keittyvät.Täpölle. NOIN 6 viiva 8 minuuttia siitä kun kuulee jotain poreilua.
Seuraavaksi kuva munista jotka ovat kiehuvassa veessä:


Haa! joku 2 minsaa vielä.
Ihan kohta, noniin. Nyt ovat valmiita, kirjotin tän n. 2 min etu ajassa niin sitkun ovat oikeesti valmiita niin oon tuolla junou hehee

Non niin! Katsokaa! Puhdas kattila motherfuckers!


Suurin osa riisin paskoista liukeni lavuaariin, vitun jees! sanon. Osa teistä varmaan ajattelee, että JOO O RIISIT OVAT POISSA, MUTTA missä ovat kananmunat???????
Kerrompas teille, munat ovat tallessa, nostin ne pois tuolta munien babylonista, ja siirsin ne kattilan viereen, tällä viissii!!!


Tässähän sinänsä on jo kaikki, kattila on puhdas ja homma sillä selvä, mutta näytämpäs tästä nyt hyvää hyvyyttään mihin esim tälläisiä kattilanpuhdistusmunia voi käyttää

KATSI VUDEO

Tämä on vaihtoehtoinen juttu, muista että kattila on jo puhdas! Mutta näin voi tehdä ettei puhdistusmunia tarvii heittää roskiin

Kohta 1.

Riko muna tai siis se munan päällimmäinen kerros eli kypärä, mitä ei voi syödä, johonkin terävään reunaan vaikkapa ja heitä ne vaikka kompostiin ne kyppärän palaset


Sitten 2.

Tähän tarvii olla munaleikkuri, tai sit vitun tarkka veitsi että kaikki palat on saman kokosia



TSUP! Tällä viisii, HEHEE kylse siittä!


Voi olla ihan järjestyksessäkin ne tsiibaleet ei se haittaa! Siihen suolaa sitten "ripaus" niinkun kaikki teevee kokit sanoo, eli suolaa siihen, kai kaikki ny osaa munan suolata fuck

Sit pitäis olla tällasia (pistin linkin väriseks läpällä) Sannan tekemiä sämpylöitä, vitun hyvän makusia, johon sitten laitetaan seuraavasti kaikkee:
Eikun eka ne sämpylät


Tommosia, ja niihin sit YKSI KERRALLAAN hehee,
voita
joo
juustoo ahaa
ööö paprikaa vissiin ja sit ollaan tässä


Aurajuustoo varovaisesti


Nyt ollaan about tässä


SITTEN: Niinkuin yleensäkin jonkun ruokein kanssa, pitää etsiä sciracha elikkäs Kukko Tökötti
säästelin kuvien kanssa sen verran, että ei ollut jää-kaapissa eikä tiskipöydällä, mutta kappas:


ZOOM!!!!!


Siihen sitä hyvä, uh! Money shot. Sit kolme tommosta ja uuh aamulla uh yks ja illalla ah duunis kaks tommosta ja himaan


Mutta niin tää mikäänhän tässä välissä ei liittyny mihkään, kun pointti oli vaan et jos on riisit kiinnittyny pannuun, niin keittää siinä muutaman munan niin ne paskat irtoo siitä samalla kun kaataa ne munien keitinvedet poijes, koska munathan ei oo tommosesta moksiskaan koska niissä on parhaat vitun kuoret & systems vittu ikinä, eli no pistetään tähän alku että loppu

EKA


KOLME UPEETA SÄMPPÄRII MYÖHEMMIN


Joo T: petri this time

9 kommenttia:

  1. Ehkäpä huikein ruokablogi mihin oon törmännyt. Ensimmäinen kirjoitus oli erittäin lupaava, tätä blogia sietää seurata.

    VastaaPoista
  2. Juu!
    Chilifoorumin R'kin suositteli tätä ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa! Kävinkin vilkaisemassa tuolla chilifoorumilla ja nimim. räyhiksen kommentti "Onko internet, tiedon valtaväylä, tosiaan kehitetty siksi, että kaikki työttömät vajakit voivat täyttää sen tällaisella paskalla?" on naurattanut mua koko päivän. Hieno palaute, arvostan!! -pete

      Poista
  3. Mä keittelin opiskeluaikana makaronit ja munat samassa veessä ja kattilassa.

    Aika hyvin pärjäs sillonki.


    VastaaPoista
  4. Vihdoinkin asiallinen ja realistinen ruokablogi ilman eskapistista fantasiahöttöä. Kiitos.

    VastaaPoista
  5. Upeeta paskaa. Yksi huomautus kuitenkin: munat tulee kanan vaaginasta ja ovat paskassa ja muussa. Niitä ei huuhdella aina munaloissa (kanaloissa?) kauheen hyvin, eli niissä kuorissa pesii usein mm. salmonellaa yms. pöpöjä. En kyllä tiiä kuoleeko ne tuolla lailla keittämällä, mutta eipä ne kai niin vaarallisia ole.

    VastaaPoista
  6. Tähän ei eläin pysty. Ja edelliselle kommentoijalle ehdottaisin, että seuraavalla kerralla kannattaa kokeilla niiden munien kuorimista ennen syömistä. Vaikka ne kuoret tietty narskuukin kivasti hampaissa, ja niistä saa kalsiumia.

    VastaaPoista