lauantai 29. joulukuuta 2012

Noniin vittu. Jonkin verran käy sääliks jotain tosissaan-blogittavia-blögittäjii&blugittaria

Yhen kerran päissään kirjotat jonkun jutun YÖLLÄ niinku neljän viiden välissä niin koko internet vaatii lisää ettet unohdu. NYKY-AIKA.

Noniin noniin, itsekin koin paineet (kiitos esim. aikku) ja kuvasin jonkun ihme kuravellin valmistamisen, että olis matskua. Ja tälleen. Vittu. Kuka oikeesti tekee joka päivä ruokaa. Tai jotain kiinnostavaa. NO EIK UKAAN!!

Pistän tähän nyt jutun minkä oisin laittanu jos oisin laittanu
Meiä äiskä ja iskä osti joululahjaks tollasen vehkeen millä voi murskata jäitä. AAAA samaan syssyyn vois kehua muuten sellasta kattilaa taisiis pannu mikä puhdistuu käytännössä ittestään!!!! Ihan vitun kätevä systeemi, ihan kun oisin nähny muuten joku rokuli aamu ostos-tv:llä semmosen samanlaisen, mietin että vittu mitä paskaa, mut toi oikeesti toimi just niin että vähän näytti vettä sille niin kaikki vanha skeida irtos kun taikaiskusta!!

Noniin mutta tässä himokkaimmille bloggari tyypperöisille jotain paskaa et kestätte seuraavaan oikeeseen juttuun asti

Noniin elikkäs

Jos sinulla on viinan lirut ja viinin pohjat, tyyliin näin


NIIN, suosittelisin tai siis niin kaapissa on vielä tässä tapauksessa Lidlin sitruuna vissyä, NIIIN suosittelin sotkemaan ton viinan siihen vichyyn ja viinin juomaan sellaisenaan, mutta tässä nyt sitten päissään ja blogipäissään ja innoissaan uudesta jään-murskaus-koneesta piti tehä tämmönen homma. Ei kannata. Jos on mitään järkeä päässä niin muista: Viina lidlivissyn kanssa ja viini sellaisenaan. Mutta.


Jäitä. JÄITÄ, JÄITÄ, JÄITÄ. Vitu mikä tunne kun voi jauhaa voittamattomia jääkuutioita murskaksi laitteella. Ihminen vastaan luonto. Katso kuva:


Tolla tavalla. Hyvää jälkee tulee. Sitten älä laita seuraavaks jäisiä puolu eiku vitun musti-koita sinne koska menee tässä tapauksessa hukkaan. Mutta nekin kyllä hauskasti myllääntyy tommosessa vitu tyrskeessä. KUVA:VITTU MAYHEM ei peruttu, KATO NY


Sit tässä välissä oli ihan vitusti pieniä kuvia kiinnostaa itteekin niin paljon että voi "veljet" ( = vittu) no tossa
 Niin vittu, mieti omalle kohallesNiin siis jos noista pikkukuvista ei käyny selville niin tohon tuli laitettua vaan käytännössä kaikkee mitä oli, viinistä ja suomiviinasta jugurttiin ja niin edelleen, ja sit vissyä päälle. Omasta mielestäni juuri ja juuri juotavaa, mut oikeesti kuulemma Ihan Vitun Hirveetä Paskaa JA USKON t: aku ankka

Ja sitten: kaksois piste
Kello alkaa olla 5 taas ihan just ja mitäs tähän aikaa n syödään???

NO falafeliä tietenkin, tohhon naapuriin on auennu uus paikka ja hain sieltä rullan. Edullinen musta, 6 EGEE ei paha ei paha.
Mutta sikaa säkissä kun ostetaan niin mitä pitää muistaa ekana?


---

- VASTAUS: Etsitään sciracha elikkä Kukko Tökötti Purkki! Löytyi tänään paikasta:KATSO LÄHI-VUKAHeh, Kukko, Cock

Niniininii, niinku kaikki uudet jutut, maistamatta paskaa, eli turautetaan tota siihen päälle, näin:


 HEHEE, vittu kuin huono valokuva, kuvaajalle potkut, nähdään helvetissä

Mutta se siitä, sitten, edelleen maistamatta paskaa, niin tohon kylkeen vielä päälle Sannan (taas läpällä linkin värinen teksti) tekemää jugurtti systeemiä, ihan vitun hyvää, tossa oli jotain minttua ja tälleen KUVA:


Voi vitun vitt**u tää oli kans vielä ton entisen uus natsi kuvaajan ottama otos, mutta siinä menee tota jugurttihommelia tohon kans, toi on tosi hyvää, uskokaa

Sit tässä on mun ihan ite ottama kuva tosta lopullisesta pötkylästä


Söin ton tässä kirjotellessanni, toltahan noi neljän jälkeen yöstä haetut systeemit oikeesti näyttää. Toi oli ihan ookoo. Hain tosta just satamakadulle avatusta Swaharmasta, mitä tosta sanois, aika perus kolmen tähden rulla, kyllä tampereelta vitusti huonompaakin saa, ite falafel tossa rullassa on oikeestaan aika hyvää tampeer asteikolla. Joo kolme ***. Mutta se ukkeli siellä tiskin takana on niin super sympaattinen ja ihana että suosittelen kyllä kaikille jotka tohon aikaan tuolla päin pyörii. Mukanani ollut vissiin liikaa huumeita käyttänyt ja jotain vitun teknoo tekevä lahtelainen joka on justiinsa muuttanu tohon viereen, suositteli sitä viereistä Paradisioo, just just, no hehehehehehehehe lahtelaiset :facepalm:, ite en sitä kyllä suosittelis pahimmalle vihamiehellenikään. Paskimman pizzan eläissäni oon saanu sieltä, kahesti vieläpä, olin ekalla kerralla niin päissään etten muistanu sen olevan sieltä mut kylse sitten palautu mieleen. Joo. Mutta tota swaharmaa uskaltaisin kyllä näissä hommissa suositella. Noitten se Hummus ateria on oikeesti aika tosi jees! Ei nälkää vie mut jos ei mikään vitun hirvee läski oo ja jos joku yks promille veressä niin ei 6 eurolla kyllä näiltä nurkilta parempaa saa jossei tee ite. Ja kuka jaksais. Tehä. Ite. Ja tällee. 

Niin, eli siis opetus tällä kertaa oli: Kossu vissyllä ja viini viininä. Turha erikoisuudentavoittelu. Ei. 

Peace

-Pjötr

2 kommenttia: